Afbeelding
Foto:

Ga mee naar Iserlohn

ALMELO - Zoals u misschien weet, heeft Almelo een goede band met Stadt Iserlohn. Zij zijn al bijna 65 jaar partnersteden. Regelmatig vinden er uitwisselingen plaats. Onlangs nog was het muziekkorps van Iserlohn deelnemer bij de Taptoe in Almelo.

Op 31 augustus t/m 2 september vindt het Brückenfest plaats in Letmathe, stadsdeel van Iserlohn. Wij zijn uitgenodigd voor zaterdag 1 september en het Iserlohn Comité zou het leuk vinden om een aantal Almeloërs (gratis) mee te nemen in de bus. Hebt u belangstelling om mee te gaan, meldt u dan aan bij Siny Pots.

Programma:
We vertrekken om 13.00 uur bij de IISPA in Almelo. We zijn rond 15.30 uur in Iserlohn, daar kunt u de binnenstad van Iserlohn bezoeken en gaan eten (op eigen kosten). 's Avonds gaan we naar Letmathe, waar feest is en ter afsluiting vuurwerk. Voor uitgebreide informatie kijkt u op ww.heimatverein-letmathe.de. Aanmelden kan bij Siny Pots, bij voorkeur via de mail: sinypots@gmail.com (of telefonisch 0622 796190). Bij de aanmelding graag naam, mailadres en telefoonnummer vermelden.