Afbeelding

FC Twente Roda JC

ENSCHEDE - Na de zwaarbevochten zege tegen Sparta Rotterdam speelt FC Twente haar eerstvolgende thuiswedstrijd op 31 augustus tegen Roda JC. De wedstrijd start om 20.00 uur in De Grolsch Veste.

De vorige keer dat Roda JC op bezoek kwam in De Grolsch Veste wist FC Twente overtuigend te winnen van de club uit Kerkrade. De wedstrijd eindigde in een 3-0 overwinning. FC Twente nam in de 26e minuut de voorsprong. Christian Kum maakte een overtreding in het strafschopgebied op Oussama Assaidi, die vervolgens zelf de penalty hard binnen schoot. In de 57e minuut maakte Oussama Assaidi ook de 2-0 van dichtbij op aangeven van Luciano Slagveer. Uiteindelijk werd het ook nog 3-0 door een doelpunt van Peet Bijen in de 73e minuut. Hij schoot de bal achter doelman Benjamin van Leer vanuit een corner. Assaidi scoorde twee keer en werd gekroond tot Man of the Match.

Kaarten
Kaarten voor de wedstrijd zijn beschikbaar vanaf €12,50,- en te verkrijgen via kaartverkoop.fctwente.nl en bij de receptie van De Grolsch Veste. Voor de wedstrijd tegen Roda JC heb je geen Clubcard nodig.