Afbeelding
Foto:

Muzikaal het jaar uit bij Podium Paco Plumtrek

ALMELO - Podium Paco Plumtrek heeft zoals ieder jaar de eerste twee avonden van de Kerstvakantie een vol muzikaal programma, met veel verschillende optredens van lokale artiesten.

De programma's van beide avonden zijn mooi divers. Kijk op de website www.pacoplumtrek.nl om te zien welke lokale helden meedoen aan twee sessies met een totaal verschillende opzet. Op vrijdag 21 december staat Undiscovered Covers op het programma. Een nieuwe opzet, met een programma van muzikanten uit de regio, die worden uitgedaagd om onbekende covers te spelen. Speel je ook een paar obscure mooie liedjes die (bijna) niemand kent, wees dan welkom om je voor deze avond op te geven. Solo, met z'n tweeën, of in bandvorm.

si/so/ses/sies
Zaterdag 22 december: de si/so/ses/sies. Ieder jaar aan het begin van de kerstvakantie, zijn er bij Paco Plumtrek de jaarlijkse en inmiddels welbefaamde si/si/ses/sies. Op deze avond spelen muzikanten uit Almelo en omstreken eigen werk. Het gaat beide avonden om blokjes van rond de 15 minuten per act. Er staat een gestemde piano, muzikanten mogen zelf hun gitaar of een ander instrument meenemen. Dit alles in een huiskamersetting op het mooiste podium van Almelo.


Kom ook
Beide avonden beginnen om 20.00. De entree is 5 euro. Podium Paco Plumtrek is gevestigd in de Kolkschool aan de Bornerbroeksestraat 19 in Almelo. Reserveren kan via www.pacoplumtrek.nl