Afbeelding
Foto:

Doe de AutoFirst Wintercheck bij Schasfoort!

WIERDEN - De eerste echt winterse dagen zijn al weer achter de rug. En in de winter krijgt de auto het altijd zwaarder te verduren. Het is dan ook verstandig om de auto voor de winter goed na te laten kijken op de belangrijkste punten.

In de winter hebben de lage temperaturen een grote invloed op veel aspecten van uw auto. Zo verliest een oudere accu aan kracht wat kan zorgen voor startproblemen. Ook de vloeistoffen, banden en andere onderdelen krijgen het zwaar te verduren.

Doe de wintercheck!
Voor veilige en zorgeloze kilometers in de winter is het goed om de AutoFirst Wintercheck uit te laten voeren. De auto wordt dan gecontroleerd op minimaal 23 belangrijke punten. Natuurlijk de accu en vloeistoffen, maar ook vooral veiligheidsaspecten zoals de staat van de remmen, verlichting en profieldikte van de banden.

Wintersport
Gaat u deze winter wellicht op wintersportvakantie? Dan is een controle extra belangrijk. De auto zal dan aan nog uitdagender omstandigheden blootgesteld worden. En niets is vervelender dan autopech tijdens uw vakantie. Laat dan ook ruim voor vertrek de WinterCheck uitvoeren.

Uitstekende service
AutoFirst Schasfoort is specialist voor Fiat, Alfa Romeo en Lancia. Zij bieden een mooie selectie auto's aan van deze en andere merken. In de goed uitgeruste werkplaats kunnen de medewerkers u vakkundig helpen met onderhoud, reparaties, een APK of zelfs camper-onderhoud. Ook in 2019 mag u weer rekenen op de vertrouwde service die u de afgelopen jaren kreeg.

Maak een afspraak
Wilt u meer advies over auto-onderhoud en de WinterCheck? Kom eens langs bij AutoFirst Schasfoort aan de Bedrijvenstraat 20 in Wierden en laat u adviseren. Bel met 0546 - 65 77 55 of kijk op: www.autofirst-schasfoort.nl