Afbeelding
Foto:

De nieuwe Citroën Berlingo
nu te bestellen bij Bennie Wilmink

ALMELO - De nieuwste generatie van de Citroën Berlingo staat in januari in de showroom bij autobedrijf Bennie Wilmink. De nieuwste telg van deze veelzijdige trendsetter is nu al te bestellen.

Sinds de introductie in 1996 heeft de Citroën Berlingo aan trouwe schare fans op weten te bouwen. Zowel de ondernemer als de grotere familie waarderen de ruimte, betrouwbaarheid, veelzijdigheid en het comfort. Sterke punten die ook in deze nieuwste generatie verder tot zijn recht komen.


Flexibel
De Citroën Berlingo is leverbaar in twee lengtematen: de M met 4,40 meter lengte en de nieuwe XL, die met zijn 4,75 meter uit te breiden is tot wel zeven volwaardige zitplaatsen. Aan de buitenkant is de nieuwe Berlingo herkenbaar Citroën met zijn vriendelijke uiterlijk en de kenmerkende Airbumps die de carrosserie beschermen. Met veel glas rondom en een licht, flexibel interieur met geeft de Berlingo een optimaal comfort voor alle passagiers. De dubbele schuifdeuren en achterklep met te openen achterruit bieden veel mogelijkheden voor het flexibel laden van de Berlingo, of dit nu mensen of goederen zijn. De bagageruimte is tot wel 1.050 liter in de XL uitvoering met een volledig vlakke laadvloer wanneer u de stoelen weg klapt.


Veilig
Natuurlijk is de nieuwe Berlingo voorzien van riante veiligheidsopties. Met 19 rijhulpsystemen waaronder Lane Departure Warning, cruise control, parkeersensoren en achteruitrijcamera, park assist, moeheidsdetectie, statische kruispuntverlichting en meer. Een veilig gevoel wanneer u met de familie op pad bent.


Nieuw platform
Citroën schonk ook veel aandacht aan het weggedrag met een nieuw platform. Kopers kunnen kiezen voor de 1.2 PureTech benzinemotor met 110 pk en handgeschakeld of de later leverbare 130 pk versie met een nieuwe automatische transmissie. Dieselrijders hebben de keuze uit 1.5 BlueHDI dieselmotoren van 74 of 100 pk, waarbij de laatste later leverbaar is met de nieuwe automatische transmissie. Autobedrijf Bennie Wilmink geeft u graag advies over de nieuwe Berlingo. Kom langs aan de Twentelaan 21 in Almelo. Kijk ook op: www.benniewilmink.nl/citroen