Afbeelding
Foto:

Laatste wedstrijd van 2018 voor Heracles Almelo

ALMELO - Komend weekend staat de laatste Eredivisiewedstrijd van 2018 op het programma voor Heracles Almelo. De Almelose formatie neemt het zaterdagavond in Rotterdam op tegen Excelsior.

De wedstrijd van zaterdagavond zal er voor beide teams één met grote belangen zijn. Excelsior staat op een veertiende positie op de competitieladder, terwijl de Heraclieden het met een zevende plek beduidend beter doen in de competitie. Echter is het verschil tussen beide ploegen momenteel sléchts zeven punten in het voordeel van Heracles Almelo.


Programma
Heracles Almelo bivakkeert zoals vermeld in de middenmoot van de Eredivisie. In de middenmoot is het ongemeend spannend met meerdere clubs die dicht bij elkaar staan. Zo is het verschil tussen de nummer vijf (AZ) en de nummer zestien (FC Groningen) nog maar negen punten. Om een goede beurt op de ranglijst te maken heeft Heracles Almelo dus een goed resultaat nodig. In feite kan Heracles Almelo bij een goed resultaat de eerste seizoenshelft nog afsluiten als de nummer vijf, terwijl sc Heerenveen en VVV-Venlo nog over de Almeloërs heen kunnen bij een verlies in Rotterdam.


Punten pakken
Voor de club uit Rotterdam is het van belang om de punten in eigen huis te houden. Het team van trainer Adrie Pooldervaart kan met een overwinning een grote stap zetten richting de middenmoot en dus nog een jaar Eredivisievoetbal. Op de ranglijst bedraagt het verschil met een plek om promotie/degradatie nog maar twee punten voor Excelsior.


Komt u ook?
Wil jij Heracles Almelo steunen en deze belangrijke uitwedstrijd bezoeken? Kaarten voor het uitvak zijn te koop via www.heracles.nl/kaartverkoop of in de FanServiceShop. Heracles kijkt al uit naar uw aanwezigheid om samen deze laatste wedstrijd van het jaar te vieren.