Afbeelding
Foto:

Sint Joseph bedankt alle vrijwilligers voor hun bijdrage

ALMELO - Woningstichting Sint Joseph in Almelo kent verschillende vrijwilligers die hun steentje bijdragen aan prettig wonen. Mensen die zich bijvoorbeeld actief inzetten als lid van een bewonerscommissie of bewoners die vrijwillig klussen uitvoeren in of om hun wooncomplex. Sint Joseph kent zo'n 150 vrijwilligers die zich inzetten voor hun woning/woonomgeving.

De bijdragen van al deze vrijwilligers waardeert de woningstichting. "Deze mensen zijn voor ons de ogen en oren van een wooncomplex, buurt of wijk. Naast de praktische inzet zijn ze vooral een belangrijke gesprekspartner voor ons. Als huurder weten zij wat er leeft en speelt en kunnen ze ons adviseren en ondersteunen in ons werk. Dat is voor ons als corporatie zeer waardevol", aldus Claudia Beumer (directeur-bestuurder Sint Joseph).


Rondleiding en buffet
Tijdens de vrijwilligersdag op donderdag 13 december toont Sint Joseph haar waardering en bedankt de stichting alle vrijwilligers voor hun bijdrage. De vrijwilligers krijgen die dag een rondleiding bij het Preston Palace in Almelo. Ze krijgen zo een kijkje in het verleden en zien de transformatie van ziekenhuis naar hotel/uitgaanscentrum. Vervolgens is er een koud en warm buffet voor hen georganiseerd. Ook laten de woonstichting Sint Joseph en Preston Palace de vrijwilligers niet met lege handen naar huis gaan. Voor alle vrijwilligers is er een attentie.