Afbeelding
Foto:

Laatste thuiswedstrijd van 2018 tegen PSV

ALMELO - Komend weekend staat voor Heracles Almelo de laatste thuiswedstrijd van 2018 op het programma.

Op zaterdag 15 december wordt er om 19.45 afgetrapt tegen de koploper van de Eredivisie: PSV. De nummer één van de Eredivisie komt naar Almelo met 42 punten op zak en een doelsaldo van 53 voor en slechts zeven tegen. Heracles Almelo doet het met een vijfde plek in de Eredivisie boven verwachtingen goed.


Kaarten
Deze laatste thuiswedstrijd bezoeken? Kaarten zijn verkrijgbaar via www.heracles.nl/tickets en in de FanServiceShop. Wil jij samen met je vrienden deze thuiswedstrijd van Heracles Almelo bezoeken? Scoor dan het vriendenpakket. Bij afname van vier wedstrijdkaarten voor deze thuiswedstrijd ontvang je 20% korting op de totaalprijs. Deze actie geldt alleen voor FanCard- en seizoenkaarthouders.


Halve seizoenkaart!
De WinterTopweken bij Heracles Almelo zijn in volle gang. Met een halve seizoenkaart bezoek je alle negen thuiswedstrijden in de tweede seizoenshelft extra voordelig. Er staan nog thuiswedstrijden op het programma tegen bijvoorbeeld Ajax, PEC Zwolle, FC Utrecht en sc Heerenveen. Met een huidige vijfde plaats op de ranglijst belooft het een spannend tweede deel van het seizoen te worden. Halve seizoenkaarten zijn verkrijgbaar vanaf €88,-. Voor kinderen, jeugd en zestigplussers gelden tarieven vanaf €64,-


Gratis naar PSV-thuis
Koop deze week je halve seizoenkaart en krijg toegang tot Heracles Almelo - PSV cadeau. Het duel tegen de koploper wordt komende zaterdag gespeeld en is de laatste thuiswedstrijd van de eerste seizoenshelft.