Afbeelding
Foto: Shutterstock

Herindeling van Medlon prikposten

ALMELO - Vanwege de nieuwe antistollingsbehandeling bij trombose-patiënten daalt het aantal patiënten bij prikposten.

Deze positieve ontwikkeling draagt bij aan betere patiëntenzorg. Als gevolg hiervan hebben is er een nieuwe indeling gemaakt om een zuinige en zinnige inzet van prikposten mogelijk te maken. Op www.zoekeenprikpost.nl is een overzicht weergegeven van prikposten bij u in de buurt.

Sluiting
Het prikpunt in Wooncentrum De Karekiet aan De Karekiet 75a wordt per 31 december 2018 gesloten. Alternatieven zijn prikpost Medisch Centrum en poli bloedafname ZGT.

Medisch Centrum
Prikpost Medisch Centrum vindt u aan De Zeearend 2 in Almelo, deze is geopend van maandag tot en met vrijdag van 07.30 uur tot 11.00 uur. Ook heeft deze prikpost een patiënten Trombosedienst op maandag tot en met vrijdag van 7.30 uur tot 10.00 uur.

Poli ZGT
Een ander alternatief is poli bloedafname ZGT aan de Zilvermeeuw 1 in Almelo. Bij deze poli komt u door routenummer 0.1 te volgen. Deze is geopend van maandag tot en met vrijdag van 07.30 uur tot 16.30 uur en op zaterdag van 09.30 uur tot 11.30 uur. Dit prikpunt heeft ook een patiënten Trombosedienst op maandag tot en met vrijdag van 7.30 uur tot 10.00 uur.