Afbeelding
Foto:

Het leven en werk van Vlaamse Meesters

ALMELO - Op zaterdag 15 december duiken Hans Visser en Irena Filippova met hun indrukwekkende multimedia voorstelling in het leven en werk van oude Hollandse en Vlaamse Meesters.

Welke verhalen en geschiedenis liggen er achter hun beroemde schilderijen? Ga mee op reis in beelden, muziek en tijd langs de mooiste schatten van de Hollandse en Vlaamse schilderkunst. De 17e eeuw, de Gouden Eeuw, krijgt in deze voorstelling een nieuwe klank door de toen alledaagse werkelijkheid.

Activiteiten
Hans Visser, musicus, artistiek-, muziek- en theaterproducent organiseert evenementen en vrije producties en heeft een oorverdovende cv. Hans was de gitarist van Flairck. Irena Filippova, concervatorium in Rostov en Den Haag, speelt virtuoos de accordeon. Zij bracht vele CD's uit en speelt mee in theater- en vrije producties.

Kom ook
Het programma duurt van 18.00 tot circa 19.30 uur en vindt plaats in de kapel van Hof '88, Elisabethhof 4 in Almelo. Vanaf 17.30 uur is de inloop met een drankje. Na afloop van het programma kunt u gebruik maken van een informele nazit met een drankje en een maaltijd. De entree is € 5,-, de maaltijd kost € 12,50 en de drankjes zijn voor eigen rekening. Wilt u doorgeven dat u komt en of u blijft eten via DeNieuweLiefdeAlmelo@gmail.com? Graag onder vermelding van uw naam, het aantal personen en eventueel de wens om vegetarisch te eten. Meer informatie: www.facebook.com/denieuweliefdealmelo