Afbeelding
Foto:

Thea Kroese Kookt met Geschiedenis

ALMELO - Donderdag 13 december 2018 om 14.00 uur is Thea Kroese in het huis van Katoen en Nu om iets op haar eigen onnavolgbare wijze te vertellen over sagen en legendes die iets met eten te maken hebben. Ook komt haar nieuwe kookboek "Koken met geschiedenis" aan de orde.


Ook voor de recepten in een programma bij RTV-OOST moest Thea Kroese zich verdiepen in de achtergronden van gerechten en daarover vertellen. Nog steeds verzorgt Thea her en der presentaties over dit onderwerp en zo ook deze middag in het huis van Katoen en Nu in Almelo.

Het boek
Het was een feest voor Thea om dit boek samen met vormgever John Mulder te maken en hopen dat het voor de lezer een feest wordt om de teksten te lezen en de gerechten te maken en te proeven! Het kookboek is deze middag te koop, wel of niet gesigneerd door Thea is het zeker een leuk geschenk voor de komende feestdagen.


Gezellige middag
Deze gezellige middag met Thea Kroese is gratis bij te wonen, tevens bieden zij u graag voor aanvang een kopje koffie of thee aan. De middag is bij het Huis van Katoen en Nu op het Marktplein 35 in Almelo