Afbeelding
Foto:

Oudjaarsborrel in het Veteranencafé

ALMELO - Alle jonge en oude Almelose veteranen èn veteranen uit de regio met hun eventuele partners worden van harte uitgenodigd voor de oudjaarsborrel van het Veteranen Comité Almelo.

Deze zal gehouden worden op dinsdag 11 december vanaf 19.30 tot ca 22.00 uur in het veteranencafé, Bier- en wijnlokaal Het Hookhoes, Grotestraat in Almelo. Mooi om samen stil te staan bij het afgelopen jaar. Een extra reden dus om 11 december het veteranencafé te bezoeken. Veteranen hebben inmiddels ervaren dat het veteranencafé dè plek is om een aangename en zinvolle avond te hebben met lotgenoten. Op vertoon van de veteranenpas wordt bovendien 15% korting op de consumpties gegeven.

Meer informatie
Bent u ook geïnteresseerd in het wel en wee van de Almelose veteranen dan vindt u op de website van het Veteranen Comité Almelo (VCA), www.veteranencafealmelo.nl het laatste nieuws. Ook treft u daar interessante regionale veteranenwetenswaardigheden aan en kunt u zich via die website aanmelden voor de maandelijkse gratis VCA-nieuwsbrief.