Afbeelding
Foto:

Activiteiten rondom de wedstrijd VVV-Venlo-thuis

ALMELO - Komende zondagmiddag komt VVV-Venlo op bezoek bij Heracles Almelo. Deze dag zullen er rondom de wedstrijd activiteiten worden georganiseerd voor kinderen. Zo is het Kidspark geopend achter de familievakken II, JJ,KK en LL. Daarnaast zal Sinterklaas aanwezig zijn bij de wedstrijd en ook het Kidspark bezoeken.

Deze wedstrijd bezoeken? Bij deze wedstrijd kan je profiteren van het gezinspakket (twee volwassene en twee kinderen tot twaalf jaar). Kaarten zijn verkrijgbaar via www.heracles.nl/tickets en in de FanServiceShop.


Het duel
De wedstrijd tegen VVV-Venlo staat op de planning voor aankomende zondag 2 december om 14:30 in het Polman Stadion. In de afgelopen vijf ontmoetingen tussen beide ploegen bleef Heracles Almelo telkens ongeslagen in eigen huis (3W, 2G, 0V).


Memorabel
De meest memorabele editie van Heracles Almelo – VVV-Venlo is die van 2 december 2011. Precies zeven jaar geleden wonnen de Almeloërs met maar liefst 7-0 van de Limburgers. De komende ontmoeting zullen de teams dichter bij elkaar liggen. Het duel is immers tussen de nummer zes en zeven van het klassement. VVV-Venlo heeft daarentegen een wedstrijd minder gespeeld, door de gestaakte wedstrijd tegen Feyenoord na het uitvallen van de lichtmasten in De Kuip.