Afbeelding
Foto:

Meer dan boeken bij Bibliotheek Almelo

ALMELO - Bij de Bibliotheek Almelo kunnen leden natuurlijk boeken, luisterboeken en e-books lenen, maar er mogen vanaf 14 november ook jaarlijks twee online cursussen worden gevolgd.

Ook na het verlaten van school is iets nieuws leren de manier om te blijven ontwikkelen. Dat kan op een relatief simpele en voordelige manier, want Bibliotheek Almelo geeft elk lid de mogelijkheid om elk jaar twee cursussen te volgen. Het zijn geen cursussen met een docent voor de klas, maar gewoon thuis op de computer in het tempo dat bij u past.

Uitgebreid aanbod
Op allerlei vlakken kunt u cursussen volgen. Het leren van een nieuwe taal of het verbeteren van de beheersing van een vreemde taal is bijvoorbeeld één van de mogelijkheden. Handig voor op vakantie of in de werksituatie. Zo zijn er nog tal van andere cursussen die u van pas kunnen komen in uw loopbaan, zoals computercursussen of een cursus solliciteren. Daarnaast zijn er nog de cursussen die gewoon te leuk zijn om te laten liggen en meer gericht zijn op hobby's. Denk daarbij aan bijvoorbeeld het leren gitaarspelen of een cursus digitale fotografie.

Lid worden
Een lidmaatschap van Bibliotheek Almelo kost voor iedereen vanaf 18 jaar € 42,50. Tot 18 jaar is lid worden van de bibliotheek gratis. Loop gerust eens binnen bij de bibliotheek aan Het Baken 3.