Afbeelding
Foto:

Heracles Soccer Camps

ALMELO - Het is deze zomer voor alle kinderen mogelijk om te trainen als een echte Heraclied. Heracles Almelo organiseert in de komende periode Soccer Camps voor jongens en meisjes in de leeftijdscategorie 6 tot en met 15 jaar. De Heracles Soccer Camps zijn drie dagen van 9:00 tot 15:00 uur.

Bij de Heracles Almelo Soccer Camps hebben deelnemers drie dagen lang spelplezier. Ze ontvangen een compleet Heracles Almelo Soccer Camps-tenue waarin ze gedurende de trainingsdagen allerlei verschillende oefeningen uitvoeren. Ook is er een ontmoeting met eerste elftalspelers van Heracles Almelo en ontvangen deelnemers na afloop een Heracles Almelo Soccer Camps certificaat.

Aftrap en training
Deze week werd de zomertoer afgetrapt in het Polman Stadion van Heracles Almelo. Op de velden van Oranje Nassau werd er verder getraind. Eind deze week is Heracles Almelo Soccer Camps bij Juventa '12 in Wierden. Op het programma staan nog Soccer Camps bij DES in Nijverdal en bij RKSV NEO in Borne. Op heracles.nl/soccercamps staat alle informatie en is inschrijven nog mogelijk.