Afbeelding
Foto:

Shadé interieur viert feest - en iedereen is welkom!

ALMELO - Wie jarig is, trakteert!. Mijn naam is Nadine Knol; eigenaresse van Shadé interieur lifestyle & fashion. Een grote winkel van maar liefst 3 etages verdeeld in een interieur en mode etage. Op 28 juli vier ik mijn 25-ste verjaardag - en dat gaan wij met al onze klanten vieren!

Er is muziek aanwezig en veel hapjes en drankjes. We schenken fris en champagne in onze eigen winkel. Daarbij presenteren we jullie de nieuwste trends op gebied van mode en interieur. Er zijn deze dag ook vele prijzen te winnen én leuke kortingen. Wij geven de hele dag 10 procent korting. Bij besteding vanaf 100 euro ontvangt u maar liefst 25 procent korting. Wij hebben nog een rekje kleding met 30 procent korting hangen.

Kleurrijk genieten
In de winkel zal een grote étagère aanwezig zijn die gevuld is met kleurrijke cupcakes. In 5 van deze cupcakes vind u een panterprint vulling. Heb je deze? Dan win je een waardecheque van 25 euro. Mocht u écht een geluksdag hebben en u pakt de cupcake met de gouden parels van binnen? Dan wint u zelfs een waardecheque van maar liefst 150 euro!

Gezellige dag
Dit feestje moet natuurlijk vooral ook een heel gezellige dag worden. Iedereen is dan ook van harte welkom van 10.00 tot 16.30 uur. Kom vrijblijvend langs, drink een borrel, neem vriendinnen mee en geniet!! Deze dag is het net als andere dagen mogelijk om een passend interieur-advies te ontvangen. Deze is bij ons vrijblijvend en wordt graag gegeven door één van onze deskundigen op het gebied van kleur en interieur advies.

Kom langs
Shadé Interieur is gevestigd aan de Grotestraat 118 in Almelo. Bel met 06-14 14 64 76, kijk op Facebook: shadeinterieur of binnenkort op de nieuwe website: www.shade-id.nl