Afbeelding
Foto:

Bloemen voor populairste juf

ALMELO - Juf Nayri Misakyan van basisschool De Bonkelaar in Almelo mocht afgelopen week een mooie bos bloemen in ontvangst nemen. De 28-jarige was namelijk uitgeroepen tot 'populairste juf van de provincie Overijssel'; een verkiezing van Fleurop Nederland.

Naar aanleiding van de winactie van Fleurop Nederland met Kek Mama heeft zij de meeste stemmen binnengehaald waardoor ze gekozen is tot de populairste juf in de provincie Overijssel. "Mijn hart ligt in het onderwijs. Dat is waar ik kan floreren in elke vorm. Het werken met kinderen, het kunnen binden en boeien van kinderen, maar vooral het zien groeien van kinderen motiveert mij enorm." Op de vraag of zij ook iets anders zou willen doen antwoordde Juf Nayri als volgt: "Ik werk al jaren bij parfumerie Douglas, dus ik ben tot de conclusie gekomen dat mijn loyaliteit groot is aan mijn passie. Naast het onderwijs, heb ik dat ook niet kunnen loslaten en een combinatie vind ik tot nu toe vermoeiend maar e´cht geweldig."

Toekomstplannen
Ze is misschien al wel de populairste van de regio, maar dat betekent niets voor Juf Nayri als zij dat niet op een bepaalde manier weer terug kan geven aan het onderwijs. "Mijn dromen stoppen niet, mijn dromen beginnen nu pas. Ik geloof niet in het feit dat het kloppend hart van het onderwijs alleen in de vorm is die wij kennen. Het is meer dan dat, het is breder dan dat. Ik zoek daarom ook nieuwe wegen om onderwijs samen met mijn leerlingen spelenderwijs te ontdekken. Natuurlijk, het moet wel in een structuur, een vorm van een structuur. Daar ben ik al mee bezig. Ik zou zeggen, volg mij op Social Media en laten we samen de schouders onder dit soort ontwikkelingen steken!"

De Bonkelaar
Basisschool De Bonkelaar is een openbare Dalton-basisschool, gevestigd in het Windmolenhoek met een tweede vestiging aan de Ossenkoppelerhoek.