Inschrijving Menzis Almelo Allee geopend

ALMELO - De inschrijving voor de Menzis Almelo Allee die op 30 september gehouden wordt is geopend. Tijdens de voorinschrijving kunnen kinderen tot 12 jaar gratis aangemeld worden.

Dit is het eerste jaar dat de Almelo Allee verder gaat onder de nieuwe naam Menzis Almelo Allee. Als trouwe hoofdsponsor mocht Menzis nu haar naam verbinden aan dit sportieve evenement. Deelnemers kunnen de Almelo al wandelend, hardlopend of fietsend afleggen. Voor de verschillende leeftijden zijn routes uitgestippeld die zijn aangepast aan de moeilijkheidsgraad. Kinderen en jongeren kunnen in hun eigen leeftijdscategorie meedoen aan een gereduceerde afstand.

Dit jaar is er ook de mogelijkheid om in te schrijven voor de Ben Hulshof scholenkampioenschappen. Vernoemd naar de voormalig secretaris van het evenement die vorig jaar overleed. Ben droeg de sport een warm hart toe en vond sport in het leven van kinderen heel belangrijk. Nu kunnen scholen in de gemeente Almelo strijden voor de Ben Hulshof Scholenbokaal. Hiervoor moeten basisschoolleerlingen een afstand van 1.5km afleggen, voor het voortgezet onderwijs is dit 3km.

Inschrijven
Zowel jongeren als volwassenen kunnen zich ook individueel opgeven voor de Menzis Almelo Allee. Kies er voor om de route wandelen, hardlopend of fietsend af te leggen tijdens de voorinschrijving. Deze is tot 27 september geopend. Later inschrijven kan ook, tegen een iets hoger inschrijftarief. De organisatie werkt momenteel hard aan het regelen van de voorbereidingen voor dit sportieve evenement. De routes zijn inmiddels uitgestippeld en nagelopen door de vrijwilligers. Kijk voor inschrijving en meer informatie op www.almeloallee.nl.