Afbeelding
Foto:

Nieuwe bedrijfswagens voor Cottus Almelo door Broekhuis

ALMELO - Technisch dienstverlener Cottus in Almelo heeft afgelopen week vijftien nieuwe bedrijfswagens in ontvangst genomen, een belangrijke stap in de mobiliteit voor de medewerkers van deze en andere vestigingen.

Cottus heeft naast de Almelose vestiging ook vestigingen in Almere, Apeldoorn, Heerenveen, Helmond en Hoogeveen en twee nieuwe vestigingen in Nijmegen en Lichtenvoorde. Mobiliteit en flexibiliteit is dan ook erg belangrijk. Bij Peugeot dealer Broekhuis in Almelo schafte Cottus dan ook twintig Peugeot Partners aan. Deze veelzijdige en betrouwbare bedrijfswagen is niet voor niets een populaire keuze. Accountmanager voor de zakelijke markt Gert-Jan Timmerman mocht de sleutels overhandigen aan Ewout Florijn, manager bij Cottus.

Partner in mobiliteit
Autobedrijf Broekhuis is al langer partner in mobiliteit van Cottus: met deze levering zijn door Broekhuis in totaal al vijfentachtig personen- en bedrijfswagens geleverd aan het bedrijf. Dit is onder meer te danken aan de volledige service en expertise van Broekhuis. Zo zijn de Peugeot Partners voor aflevering voorzien van een passende inrichting door het eigen Broekhuis Carplus, de gespecialiseerde tak in bedrijfswageninrichting. Zij dragen zorg voor vakkundige op- en inbouw naar wens van de klant. Dit omvat ook het tinten van ramen, inbouwen van carkits, track en trace-systemen en meer. Het bedrijf Mondice in Enschede verzorgde de bestickering van de Peugeot Partners, die zo herkenbaar en representatief de weg op gaan. De bestickering is tegelijk ook een manier voor Cottus om in een andere behoefte te voorzien: nieuw personeel. Zo is er mede door de aantrekkende economie behoefte aan elektromonteurs, bankwerkers/lassers, mechatronicamonteurs en loogdgieters/cv monteurs. De achterkant van de Peugeot Partners roept op om te solliciteren.

Goed advies
De specialisten van Broekhuis helpen u graag met goed advies over de aanschaf van uw nieuwe bedrijfswagen. Meer informatie: www.broekhuis.nl/peugeot, of bel met Gert-jan Timmerman op 06-86849947.