Afbeelding
Foto:

Twentse BikerBabes

TWENTE - Wie denkt aan stoere motorrijders denkt al snel aan mannen op Harleys of de snelle sportmotoren die de straatstenen eruit trekken. Maar er zijn ook voldoende dames doe graag op pad gaan met de motor. Zo zijn ook de Twentse BikerBabes op de weg te vinden!

De BikerBabes is een damesgroep die allemaal de passie voor motoren deelt. De groep is begonnen met een Facebook pagina waarvan Lisa Beuving uit Almelo, en Dominique Bosch uit Enschede de oprichtsters zijn. De pagina bestaat sinds 2015, met inmiddels 268 leden. De groep groeit steeds meer, en alle dames komen uit Twente en omgeving. Een zeer diverse groep; jong en oud!

Samen rijden
De groep heeft als doel om motorrijdende dames te ontmoeten, samen te rijden en deel te nemen aan gezellige evenementen. Zo organiseren zij via de Facebook-pagina regelmatig groepsritten. Hier staat ook veel informatie, foto's, filmpjes en meer: alles wat te maken heeft met motorrijden. De Twentse BikerBabes organiseren ongeveer twee ritten per maand. Onderling worden er vaak ook nog andere ritjes georganiseerd. Zo rijden ze veel door het mooie Twentse landschap en Duitsland, en zijn ze als groep onderhand al naar veel verschillende plekken en Bikertreffs gereden. Zo waren de BikerBabes te vinden bij De Felsenmühle Ochtrup, Tolkamer aan de Rijn, Motorstop Denekamp, Deventer IJssel en meer. Ben je een motorrijdende dame uit Twente & Omgeving? Kijk op de Facebookpagina van de Twentse BikerBabes.