Afbeelding
Foto:

Geslaagde Open Dag met record bezoekers

ALMELO - Tussen de vijftien- en zeventienduizend Heraclieden brachten afgelopen zondag een bezoek aan de Open Dag van hun club. In en rond het Polman Stadion waren er tal van activiteiten voor jong en oud.

Kinderen konden spelen op springkussens, bouwden enorme torens door kratten te stapelen, lieten zich schminken, deden mee aan verschillende competities of gingen gewoon met hun favoriete spelers op de foto. Hoogtepunt op het stadionterrein, letterlijk en figuurlijk, was de Skywatch. In deze attractie kregen supporters dankzij hoofdsponsor Asito een uitzicht vanaf 45 meter hoogte.

Leuke ontmoetingen
De spelers van Heracles Almelo liepen zoals gebruikelijk rond op het stadionterrein. Benaderbaar voor iedereen. Ze deelden met plezier handtekeningen uit en gingen op de foto. Dat terwijl later op de middag de spelers nog aan de bak mochten: een oefenwedstrijd tegen Jong Ajax vormde het slotstuk van de middag. De supporters op de tribunes konden drie keer juichen, want Heracles Almelo versloeg de kampioen van de Eerste Divisie met 3-1.