Afbeelding
Foto:

Heracles Soccer Camps tijdens de zomervakantie

ALMELO - Heracles Almelo organiseert in de naderende zomervakantie vier Heracles Soccer Camps en twee keeperskampen voor kinderen van 6 tot en met 15 jaar bij verschillende amateurverenigingen in de regio. Alle Heracles Soccer Camps en keeperskampen duren drie dagen en staan onder leiding van gediplomeerde trainers.

De Heracles Soccer Camps staan voor dit jaar gepland op 23 tot en met 25 juli (bij Oranje Nassau in Almelo), van 26 tot en met 28 juli (bij Juventa '12 in Wierden), van 27 tot en met 29 augustus bij DES in Nijverdal en van 29 tot en met 31 augustus bij NEO in Borne. De speciale keeperskampen vinden plaats bij Oranje Nassau van 23 tot en met 25 juli en bij NEO Borne van 29 tot en met 31 augustus. Inschrijven voor het soccercamp of keeperskamp kan via www.heracles.nl/soccercamps.

Skill Games
Tijdens de Heracles Soccer Camps en keeperskampen draait alles om voetbalontwikkeling en voetbalbeleving. Alle deelnemers gaan naar huis met een goed gevulde Heracles goodiebag, een echt Heracles Soccer Camps-tenue en een certificaat als herinnering aan de drie dagen vol voetbalplezier. Als nieuw onderdeel van het Soccer Camps-programma introduceert Heracles Almelo de Skill Games. Hierbij mogen de deelnemers zich wagen aan de leukste Skill Games zoals ze bekend zijn uit de populaire voetbalgame FIFA. De Skill Games worden op het voetbalveld nagedaan!

Volledig programma
Alle trainingen van de Heracles Soccer Camps en keeperskampen vinden dagelijks plaats van 9:00-15:00 uur. Naast een uitgebreid voetbalprogramma is er tijdens de Heracles Soccer Camps ook een animatieprogramma, zoals bijvoorbeeld een voetbalquiz, bingo en een voetbalfilm. Bovendien komen er tijdens de Heracles Soccer Camps en keeperskampen spelers van het eerste elftal van Heracles Almelo op bezoek om voetbaltips te geven en handtekeningen uit te delen. Verder is er ook gelegenheid om op de foto te gaan met de spelers.