Afbeelding
Foto: Heracles

Open Dag Heracles Almelo met oefenwedstrijd

ALMELO – De jaarlijkse Open Dag van Heracles Almelo staat voor de deur. Komende zondag vanaf 11.00 zijn supporters van de club welkom voor tal van activiteiten. Onderdeel van de Open Dag is een oefenwedstrijd tegen Jong Ajax.

De topattractie van de Open Dag is de Skywatch, een attractie waarmee bezoekers het stadionterrein vanaf vijftig meter hoogte kunnen bekijken. De Skywatch is toegankelijk voor zowel volwassenen als kinderen en wordt aangeboden door hoofdsponsor Asito.
Tijdens de Open Dag zijn de deuren van het Heracles Almelo museum voor iedereen geopend. De vrijwilligers van de museumcommissie heten bezoekers direct vanaf 11.00 uur welkom. Voor liefhebbers van Heracles eSports is op de Open Dag de kans om FIFA19 te spelen in de eBox van het Polman Stadion. eSpeler van Heracles Almelo Bryan Hessing is natuurlijk aanwezig. Verder is er in de familiezone van het stadion een workshop boksen van Nederlands kampioen Gökhan Gedik.
Om 14.30 uur is de aftrap van de oefenwedstrijd Heracles Almelo – Jong Ajax. De wedstrijd is gratis toegankelijk voor bezoekers van de Open Dag. Wel moet er rekening gehouden worden met de veiligheid en worden de poorten gesloten zodra het aantal toeschouwers de maximale capaciteit van het stadion heeft bereikt. Supporters worden daarom opgeroepen tijdig plaats te nemen op de tribune.