Afbeelding
Foto:

Veteranencafé op dinsdag 10 juli

ALMELO - Alle jonge en oude Almelose veteranen èn veteranen uit de regio met hun eventuele partners worden weer van harte uitgenodigd voor het veteranencafé door het Veteranen Comité Almelo (VCA) op dinsdag 10 juli 2018 vanaf 19.30 tot ca 22.00 uur in het veteranencafé, de bovenzaal van Bier- en wijnlokaal Het Hookhoes, Grotestraat in Almelo.

Het maandelijks treffen biedt een prima gelegenheid om stil te staan bij de actualiteit van de krijgsmacht en natuurlijk ook de (gedeelde) ervaringen van de eigen uitzendingen of missies. Bovendien deze maand ook goede plek om na te praten over de lokale- en nationale veteranendag. Veteranen hebben inmiddels ervaren dat het veteranencafé dè plek is om een aangename en zinvolle avond te hebben met lotgenoten. Bij het woord 'veteranen' denk je al gauw aan soldaten die in de tweede wereldoorlog hebben gevochten, maar Nederland telt vele veteranen uit recente conflicten, zoals Bosnië, Mali en Afghanistan. Ook zijn Nederlandse militairen betrokken bij diverse VN-missies over de hele wereld. Op vertoon van de veteranenpas wordt bovendien 15% korting op de consumpties gegeven.

Informatie
Bent u ook geïnteresseerd in het wel en wee van de Almelose veteranen dan vindt u op de website van het Veteranen Comité Almelo (VCA), www.veteranencafealmelo.nl het laatste nieuws. Ook treft u daar interessante regionale veteranenwetenswaardigheden aan en kunt u zich via die website aanmelden voor de maandelijkse gratis VCA-nieuwsbrief. Het VCA is ook te vinden op Facebook onder "Veteranen Almelo". Het VCA hoopt veel veteranen te ontmoeten op 10 juli