Afbeelding
Foto:

Tweede elftal ingedeeld in poule A reservecompetitie

Het tweede elftal van Heracles Almelo speelt zijn wedstrijden in de eerste seizoenshelft tegen een groot aantal regionale tegenstanders. De ploeg is ingedeeld in poule A van de reservecompetitie en treft de tweede elftallen van PEC Zwolle, Go Ahead Eagles, De Graafschap, SC Cambuur, N.E.C., FC Twente, sc Heerenveen, FC Emmen en Achilles '29.

Heracles Almelo 2 treft iedere tegenstander één keer. De seizoensouverture is op maandag 20 augustus in het MAC³PARK Stadion van PEC Zwolle. De eerste thuiswedstrijd van het tweede elftal is een week later tegen Go Ahead Eagles 2. Verdere thuiswedstrijden worden gespeeld tegen SC Cambuur 2 (maandag 1 oktober), FC Twente 2 (maandag 5 november), sc Heerenveen 2 (maandag 26 november) en Achilles '29 2 (maandag 10 december). De wedstrijd tegen de reserves van de club uit Groesbeek is tevens de laatste wedstrijd van de eerste seizoenshelft.

Tweede seizoenshelft
In de winterstop vindt er een herindeling van de competitie plaats. De bovenste en onderste helft van poules A en B zullen in het voorjaar samenvloeien voor een nieuwe competitie. De nummers een tot met vijf van beide poules worden in het voorjaar samengevoegd voor een tweede competitieronde in poule A. De beide onderste helften gaan verder in poule B.