Afbeelding
Foto:

Zomerlezen bij bieb Almelo

ALMELO - Een muziekje aan terwijl je heerlijk buiten zit te lezen? Of je laten voorlezen met een luisterboek? Deze zomer wordt dat extra aantrekkelijk.

Iedereen boven de 18 jaar die in juli en augustus een jaarabonnement neemt bij Bibliotheek Almelo krijgt een knal oranje BoomBox luidspreker cadeau. Via Bluetooth of MP3 luister je overal waar je wilt naar muziek. Makkelijk in de tuin of mee op vakantie. Ook voor luisterboeken heel handig te gebruiken. Mooi, klein, past in elke tas en toch een goed geluid. Let wel op = op. Voor degene die een kortere periode wil lezen is er een speciaal 3-maanden abonnement. Voor € 15,00 lees je de hele zomer.

Vakantiebieb
Van 1 juli tot en met 31 augustus is de vakantiebieb weer open. Ook als je geen lid bent van de Bibliotheek. Met de vakantiebieb neem je ruim 60 e-books voor jeugd en volwassenen overal mee naartoe. Dat scheelt boeken sjouwen. De bibliotheek hanteert de normale openingsuren en je bent van harte welkom! Ga je er wel even tussen uit? Van maandag 16 juli t/m zaterdag 11 augustus lenen zij alle boeken standaard voor 6 weken uit.

Bibliotheekcafé
Eind juli sluit Bibliotheekcafé de Meridiaan. In september opent lunchroom Feijn van Aveleijn in Bibliotheek Almelo.