Afbeelding
Foto:

Heracles Almelo
presenteert nieuwe tenues

ALMELO - Vorige week werden de nieuwe tenues voor Heracles Almelo gepresenteerd. Behalve een nieuw thuisshirt dat werd gekozen met hulp van supporters krijgen de spelers ook twee nieuwe uitshirts en komt er een nieuw keepershirt.

Supporters van de club konden in november 2017 meedoen aan een verkiezing en hun keuze maken uit 4 ontwerpen. De daaruit gekozen favoriet werd gebruikt als leidraad om verder te ontwikkelen tot het thuisshirt dat het nu is. Het eindresultaat van dit thuisshirt is zwartwit gestreept met zwarte mouwen en een witte kraag. De spelers dragen hierbij een zwarte broek en zwart-witte sokken. De details op het shirt zijn verwerkt in de toepasselijke kleur Almelo's blauw.

Uitshirts
Naast de thuisshirts werden ook er ook twee verschillende uitshirts gepresenteerd door de club. Deze komen in hetzelfde herkenbare ontwerp met het strepenpatroon, maar in de verschillende kleuren. De club presenteerde een versie met blauwe nuances en een bijbehorende blauwe broek en sokken. Het andere shirt is zwart-grijs gestreept en komt met een zwarte broek en zwarte sokken. Ook het keepershirt is herkenbaar aan hetzelfde strepenpatroon dat terug te zien is op de thuis- en uitshirts maar komt in de kleur groen.

Badge en stadswapen
Op de linkermouw van alle nieuwe shirts is een badge van Kans Voor Een Kind te zien. Heracles Almelo is founder van deze stichting die zich inzet om de wensen van kinderen in moeilijke situaties in vervulling te laten gaan. Ook zijn alle shirts aan de binnenzijde voorzien van het stadswapen van Almelo.

Verkoop
Supporters kunnen de nieuwe tenues nu alvast bestellen. Via de webshop van Heracles Almelo is een pre-order in te dienen. Als deze bestelling voor 13 juli geplaatst worden, kunnen de nieuwe shirts vanaf die dag worden afgehaald in de FanServiceShop. Ook is het mogelijk de bestelling te laten bezorgen vanaf die datum. De reguliere verkoop van de nieuwe tenues zal van start gaan tijdens de open dag van de club op zondag 15 juli. Supporters en andere belangstellenden zijn die dag welkom vanaf 11.00 uur en kunnen hier een van de nieuwe tenues bemachtigen! Ga voor de voorverkoop van de nieuwe shirts naar www.heracles.nl