Ontvangt u de krant niet? Geef het door!

ALMELO - Wekelijks valt deze krant bij u op de mat; een vertrouwde krant met het laatste nieuws, achtergronden en activiteiten. Wanneer u de krant echter niet ontvangt, horen wij dit graag van u.

Hoewel onze verspreiders en bezorgers de grootst mogelijke zorg dragen voor de aflevering van de krant gaat er wel eens iets mis. Wanneer u de krant niet ontvangt kunt u dit doorgeven via ons nieuwe platform, Spread-It. Op de website van deze krant - www.hartvanalmelo.nl - treft u bovenaan in het menu het nieuwe kopje 'Krant niet ontvangen'. Via dit formulier kunt u rechtstreeks aan de verspreider doorgeven wanneer u de krant niet ontvangt en op welk adres. Wij gebruiken deze informatie om de verspreiding nog verder te verbeteren. Na het indienen van een melding krijgt u per mail een ontvangstbevestiging. Zo weet u dat uw klacht ook echt in behandeling is.

Oplossing
Met deze nieuwe methode komen klachten sneller en rechtstreeks bij de verspreider terecht zodat deze nog sneller opgelost kunnen worden. Wij moedigen u daarom aan ook actief gebruik te maken van dit klachtenformulier. Immers, zonder klachten weten wij niet wanneer er iets mis gaat.

Klacht in behandeling
Momenteel ontvangt u door een technische storing helaas nog niet de automatische mail dat uw klacht in behandeling is genomen. Wij werken er aan om dit snel te verhelpen. Ook zonder deze automatische mail wordt uw klacht uiteraard gelijk in behandeling genomen. Wij dragen dan zorg voor een snelle afhandeling.