Afbeelding
Foto:

Dierenspeciaalzaak Zus & Zoo viert jubileum

ALMELO - Sabine en Linda delen veel dingen met elkaar: de beide zussen hebben een grote passie voor dieren én ondernemerschap. Samen zijn zij eigenaren van de dierenspeciaalzaken Zus & Zoo in Almelo. Op vrijdag 6 juli vieren zij het 25-jarig jubileum.

Zus & Zoo heeft twee vestigingen. Sabine runt de vestiging aan de Ootmarsumsestraat 385, Linda aan de Gors 7-9. Samen met medewerkers Nicole en Miranda geven zij klanten uitgebreid advies voor de beste verzorging van hond, kat en andere huisdieren. Zo profiteert u van hun grote kennis op uiteenlopend gebied.

Leuk programma
Het 25-jarig bestaan van een speciaalzaak is natuurlijk een feestje waard. In beide vestigingen worden dan ook leuke én praktische activiteiten gehouden voor dier en eigenaar. Zo wordt bij de vestiging aan de Gors een gratis gezondheidscheck aangeboden van 12.00 tot 18.00 uur. Met onder meer tandsteen verwijderen en nagels knippen. U moet hiervoor wel even een afspraak maken om te grote drukte te voorkomen. Dit kan via 0546-539 688 of xlindadegroot@hotmail.com. Let wel: vol is vol, dus wees er op tijd bij om teleurstelling te voorkomen.

Goed advies
Zus & Zoo hecht een grote waarde aan goede advisering en de totale gezondheid van huisdieren. Mede daarom ook ook een dierenarts regelmatig te gast in de winkel om advies te geven. Ook op het gebied van bijvoorbeeld voeding is er steeds meer gespecialiseerde voeding op de markt die perfect aansluit bij de behoefte van uw dier. Daarnaast voeren beide winkels uiteraard een breed assortiment leuke, praktische en gezonde hulpmiddelen voor dier en eigenaar. Uiteenlopend van speelgoed tot bijvoorbeeld koelmatten voor tijdens aanhoudende warmte. Kom dus langs aan de Gors 7-9 en Ootmarsumsestraat 385 om eens kennis te maken. Kijk ook op de Facebook-pagina, @dierenwinkelZusenZoo.