Afbeelding
Foto:

Sluitersveld geniet van de altijd gezellige braderie!

ALMELO - Deze donderdag en vrijdag is weer de oergezellige Braderie Sluitersveld. De jaarlijkse braderie is ook altijd een van de gezelligste.

Er is weer van alles te zien en te beleven voor jong en oud. Natuurlijk kunt u terecht bij vele leuke ondernemers die deze dagen speciale aanbiedingen hebben, maar ook op straat is er van alles te zien en te koop in de vele kramen. Er is naar goed gebruik ook een uitgebreid randprogramma opgezet. Met een uitstekende weersverwachting zal het weer volop gezellig worden.

Randprogramma
De dansgroep La Chaotics van dansschool La SteSa Entertainment zal ook optredens geven bij de braderie en andere activiteiten houden om sponsorgeld bijeen te krijgen. De dansgroep is door naar het Wereldkampioenschap Streetdance in Glasgow! En dan te bedenken dat deze fanatieke dames allemaal nog maar tussen de 7 en 10 jaar oud zijn. Tijdens de Braderie Sluitersveld hopen ze veel sponsorgeld binnen te halen om uiteindelijk af te reizen naar Glasgow. Op de braderie zelf zijn zij te vinden van 18.00 - 21.00 uur waar ze een heleboel te gekke optredens verzorgen. Het bedrijf Dimotech, ook uit Almelo, speelt hierbij een grote rol. Dick de Rijter heeft zijn drive in show en zoon Thom de Rijter als DJ beschikbaar gesteld, zodat de dansgroep deze avond voorzien is van het nodige geluid en licht. Bezoekers van de braderie kunnen verder bij ons eendjes vangen waar geweldige prijzen mee te winnen zijn, er worden heerlijke muffins, cupcakes en handgemaakte chocolade verkocht en er wordt een verloting georganiseerd waar je te gekke prijzen mee kan winnen die voor zowel jong als oud leuk zijn. Tussen de optredens door is er tijd om te freestylen waarbij iedereen wordt aangemoedigd om mee te doen. Kortom, kom allemaal voor deze gezellige braderie.