Afbeelding
Foto:

Service voorop
bij Fietsgigant

VRIEZENVEEN - Fietsgigant in Vriezenveen is de grootste fietsenwinkel van Nederland. Met een recent verbouwde winkel van ruim 2.500 vierkante meter treft u hier een zeer ruim assortiment aan. Maar nog belangrijker dan het grote assortiment: ook voor service en onderhoud bent u aan het juiste adres.

Wie de showroom binnen stapt valt al snel op: het merendeel van de fietsen die er staan zijn tegenwoordig elektrisch. De afgelopen jaren kozen steeds meer mensen voor het gemak van een elektrische fiets, ook voor woon-werkverkeer. Je hebt immers altijd wind mee en komt niet meer bezweet aan op je bestemming. De elektrische fiets is er tegenwoordig ook in steeds meer varianten; zo zijn er ook sportieve, elektrische mountainbikes te koop, elektrische bakfietsen en nog veel meer. Fietsgigant levert elektrische fietsen van alle bekende merken, waaronder Batavus, Gazelle, Giant en Van Limpurg.

Goede afstelling
Hoewel er ook winkels zijn die fietsen versturen, doet Fietsgigant dit bewust niet bij de standaard fietsen. De ervaring leert dat fietsen niet alleen vaak beschadigd arriveren, maar dat het afmonteren door de klant thuis niet zelden problemen oplevert. Wanneer u een fiets koopt bij Fietsgigant stellen zij deze precies goed af; zowel qua de veiligheid maar ook op uw specifieke lichaamsbouw. Zo bent u verzekert van vele kilometers fietsplezier.

Onderhoud
Om met plezier te blijven fietsen is onderhoud noodzakelijk. In de moderne werkplaats kunnen zij al het nodige onderhoud en reparaties uitvoeren. Voor de elektrische fiets is jaarlijks onderhoud belangrijk. Deze krijgt dan de nodige updates en de accu kan doorgemeten en afgesteld worden. De komende jaren worden fietsen steeds slimmer met meer technologie, waardoor goed onderhoud steeds belangrijker zal worden. Fietsgigant biedt ook onderhoudsabonnementen aan vanaf 9 euro per maand. Deze omvatten standaard een diefstalverzekering, korting op winterbeurten, een zadelomruilgarantie, Quick Service en een jaarlijkse gratis accu-refresh. Naar wens is dit verder uit te breiden met onderhoud, pechhulp of een gratis leenfiets, afhankelijk van uw specifieke wensen. Natuurlijk kunt u ook bij aanschaf direct een verzekering nemen. Fietsgigant heeft ook een breed aanbod accessoires, uiteenlopend van kleding voor de race- en recreatieve fietsers tot sloten, fietstassen en meer.

Kom langs
Fietsgigant laat u graag kennismaken met het brede assortiment en hun uitstekende service. De winkel is gevestigd aan de Geesterenseweg 22 in Vriezenveen. Geopend dinsdag, woensdag en zaterdag van 10.00 tot 17.30 en op donderdag en vrijdag van 10.00 tot 21.00 uur. Kijk ook op: www.fietsgigant.com voor meer informatie.