Afbeelding
Foto:

Ga uit je dak op
Boulevard Outdoor

WIERDEN - Komende zaterdag 30 juni staat Het Lageveld in Wierden weer in het teken van Boulevard Outdoor. Het festival is dit jaar groter dan ooit. De organisatie wist uiteenlopende grote namen te strikken om dit weer tot een succes te maken.

Bezoekers kunnen dit jaar genieten van grote namen als Frenna, Bizzey, Diggy Dex, Johnny 500, Henk Dissel, Frequencerz, B-Front, Julian Jordan, Naftaly Ramona, Primeshock en vele andere. Een aardige diversiteit aan artiesten dus die op meerdere podia op zullen treden. Ook dankzij het uitgebreide randprogramma heeft Boulevard Outdoor een welverdiende reputatie als het gezelligste festival van Oost-Nederland.

Mainstage
The best festival music on one stage! Net als vorig jaar houdt de Mainstage niet vast aan één muziekstijl. De populairste artiesten van dit moment en de verschillende soorten muziekstijlen. Van House en Moombahton tot Urban en Trap, zorgen voor een heerlijke sfeer tijdens Boulevard Outdoor!

Dangerouzmind
De Dangerouzmind stage zal voor het vierde jaar op rij terugkeren op Boulevard Outdoor. De liefhebbers van de hardere stijlen kunnen helemaal los in de Dangerouzmind area! Van opkomende tot gevestigde hardstyle namen, alles zal voorbijkomen. Net als elk jaar sluiten we af met kwalitatieve hardcore!

The Partyhouse
De So90's stage en de Feestkeet waren de afgelopen jaren één groot feest en mega gezellig. Dit jaar zullen deze twee samenkomen onder de naam: The Partyhouse. Nóg groter en nóg gezelliger! The Partyhouse is opgezet in samenwerking met Kenkhuis en Gil. Kenkhuis en Gil helpen jou met het afsluiten van de juiste hypotheek en verzekeringen.

Speelbos
De heerlijke technobeats zullen dit jaar door een koptelefoon komen. Het speelbos wordt dit jaar een silent disco! De afgelopen jaren was het speelbos een succes en zal daarom dit jaar terugkeren op Boulevard Outdoor. Het Speelbos wordt een mix van verschillende muziekstijlen, maar natuurlijk zal techno hier niet aan ontbreken.

Urban Classic
Taking you back to the old school. Tijdens Boulevard Outdoor gaan we terug naar de gouden tijd van de R&B en Hip Hop. Een mix van the 70's, 80's, 90's & 2k's. De groovy, funky, banging en sexy platen uit die staan opj de stage van Urban Classic! Naast de heerlijke stages is het fijn om even heerlijk te ontspannen. Op Boulevard Beach kun je even heerlijk tot rust komen! Kijk voor meer informatie ook op: www.boulevardoutdoor.nl. Foto: Boulevard Outdoor