Afbeelding
Foto:

Geniet volop van het fietsseizoen met de juiste fietsendrager

ENSCHEDE - Het fietsseizoen is volop in gang en een goede fietsendrager zorgt ervoor dat u flexibel op pad kunt. TWIMVA heeft een ruime voorraad diverse fietsendragers waaronder die van Spinder®. Ze mogen zich vanaf heden ook Spinder® dealer noemen.

Met Fietsendragers van Spinder® kunt u optimaal genieten van de vrijheid van fietsen in de stad, in de natuur, op vakantie en waar u maar wilt. Spinder® heeft op het moment twee type fietsendragers, de Xplorer en de Xplorer+. De Xplorer is het lichtgewicht van Spinder® en met zijn 16Kg, perfecte afwerking en stevigheid is het een fietsendrager uit het topsegment! Daarnaast hebben ze een nog luxere variant, de Xplorer+. Deze is exact hetzelfde als het kleine broertje alleen heeft deze de kantelfunctie en is daarom 2k g zwaarder. Beide fietsendragers zijn standaard uitgevoerd met een 7/13 polige stekker, zadelpenbevestiging, snelkoppeling en stabiele aluminium wielgoten.

Deskundig advies
Bij het aanschaffen van een fietsendrager zijn er een aantal zaken waar u op moet letten zoals welke soort fiets u wilt vervoeren, hoe u deze wilt bevestigen en welke elektrische aansluiting u nodig heeft. De medewerkers van TWIMVA voorzien u graag van deskundig advies op dit gebied.TWIMVA Automaterialen in Enschede is een gespecialiseerd verkooppunt van Spinder® Xplorer met permanente presentatie. Dus bent u opzoek naar een fietsendrager, informatie over fietsendragers of wilt fietsendragers vergelijken, dan bent u bij TWIMVA aan het juiste adres. Tot ziens bij TWIMVA aan het Poolman nummer 11 in Enschede! Koffie staat altijd voor u klaar!

Afbeelding
Afbeelding