Afbeelding
Foto: PR

Straatmuziekfestival: Lenny Kuhr op Visite

ALMELO – De tiende editie van het All Mellow Straatmuziekfestival geeft zaterdag 22 acts op 54 plekken de ruimte in het centrum van Almelo.

Van de diverse publiekstrekkers is de bekendste naam die van Lenny Kuhr. Zij won vijftig jaar geleden het Eurovisie Songfestival met De Troubadour en komt dus in Almelo op Visite, , al staat op haar site dat ze in haar programma Gekust door de Eeuwigheid in Arnhem brengt, wat een misverstand is. Overigens staat ze zondag in Ootmarsum ter afsluiting van een toernee.

Met veel bands die ook op festivals als Oerol, Zwarte Cross en Lowlands optreden is het All Mellow Festival een feest voor liefhebbers van de mooiste akoestische bands in de uiteenlopende genres.

Op deze tiende editie zijn tal van straatbands van uitgenodigd, waaronder Het Stroatensemble, Mamihlapinatapai, Trikosis, Grassmoawer en Snowapple. Een aantal van hen zal zaterdagavond ook op het Amaliaplein een optreden verzorgen.

Aan het begin van de middag is er een uitgebreid programma van de nieuwste lichting jonge talentvolle Almelose bandjes, die voor de gelegenheid akoestisch optreden.