Afbeelding
Foto:

Bij Peugeot Broekhuis hoeft u niet te kiezen

ALMELO - Bij Broekhuis Peugeot hoeft u niet te kiezen! Althans, wanneer het gaat om de keuze voor een mooie vakantie óf een nieuwe auto. Want tijdens de lopende vakantie-actie profiteert u van een mooi aanbod.

De aanschaf van een nieuwe auto is natuurlijk een hele uitgave. Maar wie kiest voor een aantrekkelijke private lease hoeft verder geen compromis te sluiten. Private lease biedt u de mobiliteit van een nieuwe auto tegen een vast laag maandbedrag. Zo kunt u toch een nieuwe Peugeot aanschaffen maar óók genieten van een welverdiende vakantie.

Wat is private lease?
Het leasen van een auto is niet alleen voor de ondernemer een aantrekkelijke optie, ook steeds meer particulieren kiezen voor deze vorm. Kort samengevat biedt private lease u mobiliteit zonder zorgen en verrassingen. Bij private lease betaalt u namelijk alleen een vast laag bedrag per maand waar alle kosten inbegrepen zijn: onderhoud, reparaties, BPM, wegenbelasting, verzekering en alle andere gangbare kosten. U betaalt alleen de brandstof. Peugeot levert een zeer mooie en brede selectie modellen, waardoor we natuurlijk niet alle prijzen op kunnen noemen. Maar als rekenvoorbeeld: een Peugeot 208 kunt u als private lease krijgen voor 249 euro per maand. Dit is op basis van een looptijd van 60 maanden en 10.000 vrije kilometers per jaar.

Inruilwaarde
Om de actie extra aantrekkelijk te maken ontvangt u de eventuele inruilwaarde van uw huidige auto op uw bankrekening. Samen met het vakantiegeld kunt u dan dus genieten van een welverdiende, luxe vakantie. En wanneer u terug komt, staat er natuurlijk een gloednieuwe Peugeot voor de deur!

Kom langs
Autobedrijf Broekhuis geeft u graag passend advies over private lease of de andere mogelijkheden. Kom langs in Enschede, Hengelo, Almelo, Oldenzaal of Rijssen. Kijk voor meer informatie ook op: www.broekhuis.nl/peugeot