Afbeelding
Foto:

Mitsubishi Outlander PHEV snel leverbaar

ENSCHEDE - De nieuwe Mitsubishi Outlander PHEV komt vanaf september in de showroom. Ook autobedrijf Bennie Wilmink kijkt al met enthousiasme uit naar de komst van deze veelzijdige hybride.

De Outlander PHEV is een comfortabel ruime SUV met een bijzondere aandrijflijn. De nieuwste generatie kreeg enkele belangrijke wijzigingen; deze introduceert de nieuwe Atkinson 2,4 liter benzinemotor die specifiek voor plug-in hybrides ontwikkeld werd. Het vermogen van de generator en accu gingen met tien procent omhoog, de capaciteit van de accu met 15 procent. Het vermogen van de achterste elektromotor werd met 10 kW verhoogd. Het eindresultaat: nog nettere prestaties én een grotere actieradius; tot 55 kilometer. Naar wens kunt u ook volledig elektrisch rijden dankzij de EV-Priority Mode. Mitsubishi voegde verder ook diverse nieuwe rijstanden toe voor veilig weggedrag onder extremere omstandigheden.

Belevenis voorop
Mitsubishi zet echter ook vooral in op de belevenis van de nieuwe Outlander PHEV. Het is een bijzonder stille auto met ongeévenaarde wegligging. Passagiers genieten van het verfijnde interieur met veel ruimte en een hoogwaardige afwerking. Mitsubishi's Multi Around Monitor zorgt voor een allround zicht op dode hoeken, de Smartphone Link Display zorgt voor connectiviteit met de buitenwereld en het nieuwe instrumentenpaneel met Multi Info Power Meter geeft inzicht in onder meer het brandstofverbruik en de actieradius. Geavanceerde veiligheidssystemen zorgen voor een veilige en comfortabele rit.

Uitvoeringen
De Mitsubishi Outlander PHEV is leverbaar in diverse uitvoeringen. De Pure editie begint bij 35.990 euro. De Intense begint bij 38.990, de Intense+ bij 42.490 euro, de Instyle editie bij 46.990 en de meest complete S-Edition staat voor u klaar voor 50.990.

Kom langs
Autobedrijf Bennie Wilmink laat u graag kennismaken met de Outlander PHEV. Kom langs bij de vestigingen aan de Westerval 16 in Enschede, de Twentelaan 21 in Almelo of de nieuwe vestiging aan de Höltersweg 49 in Hengelo. Kijk ook op: www.benniewilmink.nl