Afbeelding
Foto:

Niet meer kiezen tussen vakantie óf nieuwe auto

ALMELO - De vakantieperiode is weer aangebroken. Maar je staat soms wel voor lastige keuzes. Eigenlijk is de auto ook aan vervanging toe - maar jij eigenlijk ook aan vakantie.... Gelukkig maakt Broekhuis Peugeot deze keuze momenteel erg makkelijk voor je.

De aanschaf van een nieuwe auto is altijd een hele uitgave, waardoor keuzes nodig zijn. Maar tegenwoordig ontdekken ook steeds meer particulieren de mogelijkheden én voordelen van private lease. Hierbij kunt u toch een blinkende nieuwe Peugeot aanschaffen maar óók genieten van een welverdiende vakantie.

Wat is private lease?
Het leasen van een auto is niet alleen voor de ondernemer een aantrekkelijke optie, ook steeds meer particulieren kiezen voor deze vorm. Kort samengevat biedt private lease u mobiliteit zonder zorgen en verrassingen. Bij private lease betaalt u namelijk alleen een vast laag bedrag per maand waar alle kosten inbegrepen zijn: onderhoud, reparaties, BPM, wegenbelasting, verzekering en alle andere gangbare kosten. U betaalt alleen de brandstof. Peugeot levert een zeer mooie en brede selectie modellen, waardoor we natuurlijk niet alle prijzen op kunnen noemen. Maar als rekenvoorbeeld: een Peugeot 208 kunt u als private lease krijgen voor 249 euro per maand. Dit is op basis van een looptijd van 60 maanden en 10.000 vrije kilometers per jaar.

Inruilwaarde
Om de actie extra aantrekkelijk te maken ontvangt u de eventuele inruilwaarde van uw huidige auto op uw bankrekening. Samen met het vakantiegeld kunt u dan dus genieten van een welverdiende, luxe vakantie. En wanneer u terug komt, staat er natuurlijk een gloednieuwe Peugeot voor de deur!

Kom langs
Autobedrijf Broekhuis geeft u graag passend advies over private lease of de andere mogelijkheden. Kom langs in Enschede, Hengelo, Almelo, Oldenzaal of Rijssen. Kijk voor meer informatie ook op: www.broekhuis.nl/peugeot