Afbeelding
Foto:

Zes en een half uur in de trein voor FC Twente

ENSCHEDE - Gedurende de seizoenkaartverlenging ontvangen we bij de club dagelijks bijzondere berichten van onze supporters. Fans die hun steun laten blijken.

Een van hun is Hans Wigger uit Roosendaal, die elke thuiswedstrijd ruim drie uur in de trein zit om naar De Grolsch Veste te komen. "Mijn seizoenkaart heb ik gewoon weer verlengd." Ik ben van jongs af aan supporter van FC Twente. Mijn opa had vroeger een kruidenierszaak in Enschede en in zijn etalage hing altijd een poster met een aankondiging van de volgende wedstrijd. Samen met mijn vader en oom ging ik vanaf de beginjaren van de club altijd naar Het Diekman Stadion. Toen ik voor het eerst mee mocht was ik meteen verkocht."

Hij blijft fan
Inmiddels woont Hans Wigger (64) niet meer in Enschede. "Ik ben naar Roosendaal verhuisd, maar ik kan de club niet achter mij aten. Bijna elke thuiswedstrijd ben ik erbij, ruim drie uur in de trein naar De Grolsch Veste. Als we straks op de vrijdagavonden spelen kan ik na de wedstrijd de laatste trein pakken richting Roosendaal en ben ik om half twee s 'nachts thuis. Met het geweldige publiek en het prachtige stadion ga ik altijd met een speciaal gevoel naar huis."