Afbeelding
Foto: Heracles

Heracles verkoopt al meer seizoenkaarten

ALMELO - Heracles brak afgelopen week een record ten opzichte van het vorige seizoen wat betreft de verkoop van seizoenkaarten.

Stokte de verkoop vorig jaar met 660 nieuwe seizoenhouders, de teller passeerde deze week de zevenhonderd nieuwe seizoenkaarthouders en dat al ruim voordat de eerste eredivisiewedstrijd wordt gespeeld. Deze seizoenkaarthouders hadden in het seizoen 2017-2018 géén seizoenkaart bij Heracles Almelo. Het tekent hoe de club leeft in stad en ommeland.

Woensdag 23 mei is de vrije verkoop gestart van de seizoenkaarten voor het seizoen 2018-2019. Op deze dag vielen de plaatsen vrij van de seizoenkaarthouders, die hun eigen plek niet verlengd hadden. Voor deze datum was het al mogelijk voor (nieuwe) seizoenkaarthouders om een nog-niet-verkochte plek in het stadion te bemachtigen. Daarmee staat de teller nu op zesduizend seizoenkaarthouders voor het seizoen 2018-2019. Een seizoenkaart scoor je al vanaf 149 (voor jeugd tot en met zeventien jaar en zestigplussers vanaf 99 euro.

Kijk voor meer informatie over de mogelijkheden op www.samenheracles.nl.