Afbeelding
Foto:

Zoë wellicht Uitblinker ROC van Twente

ALMELO - Mogelijk is Zoë Loupatty (studente zelfstandig werkend kok) uit Almelo gisteren MBO-Uitblinker 2018 geworden.

De 19-jarige Zoë was in elk geval één de drie genomineerden. Ze is in de stad al behoorlijk bekend omdat ze naast haar studie en haar stage bij het Theaterhotel een eigen winkel aan de Grotestraat-Noord runt: ByZoë Food&Lifestyle. Ze houdt ervan om bezig te zijn met verantwoord leven en wil dit graag overbrengen op anderen.

Zoë Loupatty, wordt een ondernemer in de dop genoemd, streed gisteren in het ROC van Twente aan de Wierdensestraat te Almelo met Daan Berghorst (student middenkader engineering mechatronica) uit Losser en Joep Latka (student ontwerpend meubelmaker) uit Oldenzaal. De verkiezing draait onder andere om vakmanschap, creativiteit, ambitie en bijzondere prestaties.

Zoë, Daan en Joep probeerden zoveel mogelijk publieksstemmen voor zich te winnen, met promofilmpjes,posters opgehangen in hun omgeving en campagnes op sociale media campagne gevoerd. Voor een publiek van ongeveer vijftig mensen en moesten ze zich donderdag met een pitch bewijzen tegenover de jury.

Bij het ter perse gaan dezer krant was onbekend of de Almelose met verkoop-technische en culinair-specialistische kwaliteiten de MBO- Uitblinker 2018 is geworden.