Afbeelding
Foto: Sportfoto.nl

Titelstrijd tijdrijders weer in Bornerbroek

BORNERBROEK - De districtskampioenschappen tijdrijden van het district Oost vinden ook dit jaar - dinsdag 29 mei - in Bornerbroek plaats.

In het verleden was Bornerbroek al een aantal keren het decor voor een individuele tijdrit. Met het opzetten van de Ronde van Overijssel Bike Events keert de wedstrijd nu terug op de kalender. Komende dinsdag worden de districtskampioenschappen in deze discipline van het wielerdistrict Oost in en om Bornerbroek verreden. Vanf 18.00 uur vertrekken de renners om de minuut voor de solorit.

Het gaat om de jeugd in leeftijdscategorieën, vrouwen en mannen proberen in verschillende categorieën de rapste te zijn. Anna van der Breggen, vorig jaar winnaar en internationaal faamrijk, staat bij de vrouwen opnieuw aan de meet voor haar strijd tegen zichzelf en de elementen, welke dan ook.

Ronde van Enter
Op de eerste zaterdag in juli wordt in Enter de Ronde van Twente voor junioren en nieuwelingen gehouden. Enter is een broedstoof van wielertalent en bracht in de loop der jaren talrijke cracks voort, van naam en faam.