Afbeelding
Foto:

Tropische sferen en fijne beats op festival Heavenz

ALMELO - Almelo heeft er sinds dit jaar een eigen dancefestival bij: Heavenz! Op Hemelvaartsdag genoten veel bezoekers in het Schelfhorstpark van de gezellige sfeer en de diverse dj's die optraden.

Ritchie Lijster miste een dancefestival in Almelo. Waar Overijsselse steden als Zwolle en Enschede en daarnaast ook Wierden reeds hun eigen dancefestival hebben, kon Almelo natuurlijk niet achterblijven. Tijdens Hemelvaart was dan ook de eerste editie van het nieuwe dancefestival van Almelo: Heavenz.

Anders dan anders
Een festival dat anders is dan de rest, met een eigen thema, een knusse sfeer en een fijne line-up, dat had Ritchie in gedachten toen hij Heavenz opzette. Het festivalterrein was op 10 mei aangekleed in tropische sferen en er stonden diverse food trucks waar diverse lekkernijen werden verkocht. Bezoekers werden persoonlijk begroet en er werd tussendoor steekproefsgewijs gevraagd aan bezoekers hoe zij het festival ervoeren. "Zo creƫer je een stukje persoonlijkheid en maak je er samen een mooi feest van", aldus Ritchie.

Line-up
De line-up van het festival bestond uit regionale talenten als de Funky Fresh DJs, BWESS en Rawson. Daarnaast had het festival voor de hoofdact niemand minder dan Johnny 500 gestrikt om te komen draaien. Wegens succes zal Heavenz volgend jaar ook weer plaatsvinden, namelijk op 30 mei 2018. Meer informatie: Facebookpagina Heavenz Festival 2019.