Afbeelding
Foto:

Mango helpt u
bij mobiel blijven

ALMELO - Mobiel blijven binnen en buiten huis is erg belangrijk. Ouderen van tegenwoordig zijn steeds zelfstandig en blijven langer gezond. Maar wanneer u wellicht net wat minder mobiel bent, kan Mango in Almelo u hierbij helpen.

Zelf naar de stad gaan, lekker winkelen of op bezoek bij een buurtgenoot. Korte uitjes waarbij het handig is dat u zelf mobiel blijft, zonder dat u altijd hulp van een ander nodig heeft. Een scootmobiel kan dan uitkomst bieden. Deze zijn makkelijk in gebruik, veilig en helpen u met uw mobiliteit. Mango in Almelo geeft u graag passend advies - én een leuke korting!

Ruime keuze
Mango Almelo heeft de grootste keuze aan scootmobielen in de hele regio. Zo is er voor iedereen een passend hulpmiddel te vinden. Er is namelijk veel mogelijk om een scootmobiel geheel naar wens samen te stellen voor uw specifieke behoefte. Daarnaast biedt Mango ook een brede selectie aan andere vervoersmiddelen, zoals elektrische fietsen, elektrische scooters en de overdekte elektrische brommobiel. Natuurlijk verzorgt Mango ook het onderhoud van al deze modellen.

Tweede pinksterdag
ook geopend

Mango Almelo is ook op tweede pinksterdag geopend. U bent dan van harte welkom in de riante showroom aan de Einsteinstraat 8a, 7601 PR in Almelo. Wilt u zich al vast oriënteren op de producten en diensten? Kijk dan op www.mangomobility.nl of bel naar: 0546-45 32 96. De showroom is op maandag geopend van 13.00 tot 17.30 uur, dinsdag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.30 uur en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Mooie kortingen
Op 18, 19 en 21 mei profiteert u van spectaculaire kortingen op de huidige voorraad van Mango. Het loont dus zeker om even te komen kijken. Komt u op tweede pinksterdag? Dan levert uw leeftijd extra korting op. Bij aanschaf van één van de scootmobielen ontvangt u namelijk uw leeftijd in Euro's cadeau. Kom dus langs aan de Einsteinstraat 8a in Almelo om eens kennis te maken met de grootste selectie scootmobielen van de hele regio.