Afbeelding
Foto:

Genieten met je huisdier
Welkoop geeft passend advies

ALMELO – Een lange wandeling met je hond langs het kanaal -, of je zoon of dochter die met het konijn op het gras zit, die aandacht vind je huisdier fijn en zelf kun je daar ook enorm van genieten.

Daarom wil je je huisdier graag fit en gezond houden. Welkoop heeft daarvoor alles in huis wat je nodig bent. Van gezonde voeding tot speeltjes om samen plezier mee te hebben. Maar bijvoorbeeld ook dat mooie konijnenhok waar hij mooi de ruimte in heeft.

Voeding belangrijk
Goede voeding is voor een mens belangrijk, maar voor een dier natuurlijk ook. Je wilt dat je huisdier nu goed gezond is en een goede weerstand heeft, maar straks als hij wat ouder begint te worden wil je dat nog steeds. Gezonde voeding maakt daarin het verschil, en zorgt dat je dier op latere leeftijd minder gezondheidsproblemen krijgt, en het zorgt er nu voor dat hij energiek en fit is. Daarnaast zijn er ook nog wel meer voordelen. Neem nu een goede hondenbrok, deze bevat veel voedingstoffen zodat je minder hoeft te voeren. De brok word ook goed verteerd, en zorgt er daardoor voor dat er ook weer minder ontlasting is. In de winkel kunnen de medewerkers een advies geven wat het beste is voor jouw huisdier. Het complete assortiment is ook online te bestellen. Daar kun je het reserveren en zelf ophalen in de winkel, of je kunt het ze thuis laten bezorgen. Kijk hiervoor op Welkoop.nl of vraag ernaar in de winkel.

Goede keuze
Goede hondenvoeding bevat de juiste voedingsstoffen, en in de juiste hoeveelheid. Kies daarbij het soort voeding wat bij jouw hond aansluit. Bijvoorbeeld de Eukanuba voor kleine rassen. Deze bevat meer eiwitten en meer vet en is daardoor ideaal voor een snellere stofwisseling en de kleinere maag van kleine rassen. Dit hondenvoer bevat antioxidanten die een sterke natuurlijke weerstand van de hond bevorderen en omega-6- en omega-3-vetzuren voor een gezonde huid en een glanzende vacht. De hoogwaardige dierlijke eiwitten zorgen ervoor dat de spieren sterk en soepel blijven. Het voer bevat ook prebiotica en bietenpulp, waarvan klinisch is bewezen dat het de spijsvertering en een optimale opname van voedingsstoffen bevordert.

Goed advies
Weet je niet precies wat nu de beste voeding voor je huisdier is, de medewerkers van de winkel in Almelo helpen je graag, en met de aanwezige kennis kunnen ze een persoonlijk advies geven. De
slogan is niet voor niets 'Verstand van tuin en dier'.