Theaterseizoen voor ouderen sluit met feestelijk matinee

ALMELO - Voor het zesde jaar in Almelo zijn ouderen met Stichting Vier het Leven mee uit geweest. Dit keer wordt het seizoen feestelijk afgesloten met een matinee. De Meisjes met de Wijsjes geven speciaal voor ouderen hun theatervoorstelling 'Tegeltjeswijsheid' in een feestelijke voorstelling op vrijdagmiddag 8 juni in Theater Hof 88 in Almelo. Ouderen die niet meer zelfstandig willen of kunnen om er op uit te gaan zijn van harte welkom.

Dankzij Vier het Leven kunnen ouderen blijven uitgaan, alles wordt geregeld en georganiseerd. Samen in gezelschap genieten van een heerlijke middag of avond uit. Vrijwilligers begeleiden ouderen persoonlijk van deur tot deur. Drie maal per jaar ontvangen deelnemers het kosteloze programmaboekje en kan een keuze worden gemaakt uit voorstellingen die plaatsvinden in het Theaterhotel en Theater Hof 88. Gasten betalen via Vier het Leven het eigen entreekaartje inclusief een bijdrage voor consumpties, vervoer, parkeerkosten en begeleidingskosten. Tijdens het uitje zelf, kan de portemonnee dus thuis blijven. Om het een keer mee te maken is dit matinee met de Meisjes met de Wijsjes een mooi moment.

De Meisjes met de Wijsjes
Zij combineren hun zangtalent met hun vierstemmige arrangementen van bekende, Nederlandstalige liedjes met een flinke dosis humor. En verleiden u door hun frisse, eigenzinnige en vrolijke theaterprogramma. Zij onderzoeken op geestige wijze de Nederlandse volksaard. Virtuoze, zelf gearrangeerde en gezongen nummers van toen tot nu worden live spetterend gebracht. Afgewisseld met hilarische quizfragmenten, korte sketches en pijnlijke bekentenissen vormen deze ingrediënten de formule voor de voorstelling "Tegeltjeswijsheid", met als onderliggende vraag: 'Die Typische Nederlander... bestaat die eigenlijk wel?'

Aanmelden
Aanmelden kan via de website www.4hetleven.nl of telefonisch 035-524 51 56. De kosten voor dit matinee (€19,50) zijn inclusief toegang, begeleiding, vervoer en een kopje koffie/thee bij binnenkomst en drankje en hapje na afloop. Kortom, een bijzonder gezellig uitje voor senioren die wellicht niet vaak de gelegenheid hebben om het theater te bezoeken.