Word Up Poetry Slam

ALMELO - Wie heeft de beste beeldspraak, de mooiste metaforen, de voortreffelijkste voordracht, kortom: wie is de beste Poetry Slammer van Almelo? Op donderdag 17 mei gaan de deelnemers weer de strijd met elkaar aan; van 20.00 tot 22.30 uur in Proeflokaal België, Schuttenstraat 2 7607 JA Almelo. Toegang gratis

Het is al weer het derde jaar dat er een aantrekkelijk avondprogramma wordt georganiseerd op het gebied van poëzie en het gesproken woord. Word Up Poetry Slam is een competitie, die gedurende het jaar plaatsvindt en bestaat uit vier voorrondes. Deze wordt afgesloten met een grande finale. De winnaar van Word Up Poetry Slam bemachtigd naast prijzengeld een plek in de halve finale van het Nederlands kampioenschap Poetry Slam. Een Word Up avond bestaat uit een Poetry Slam voorronde, een inspirerende gastspreker en wordt omlijst met muziek. De tweede editie van dit jaar vindt plaats op donderdag 17 mei in Proeflokaal België. De gastspreker van de avond is Chelsea Oost. Chelsea heeft eerder zelf deelgenomen aan de Word Up Poetry Slam en in de halve finale gestaan van het NK Poetry Slam. Hij heeft zich inmiddels ontwikkeld tot een ware woordkunstenaar. Chelsea schrijft pakkende teksten met diepzinnige onderwerpen en is zeer creatief met zijn woordspelingen, wat veelal eindigt in een enthousiast publiek.

De deelnemers van deze editie zijn:
• Wiebe Stege
• Jannette Kruit
• Florian Frey
• Timo Hensen
• Dennis Dam

Host : Ill Cypha Music : DJ Babyboy. Wil jij zelf meedoen aan de volgende editie? Meld je aan bij Vera Lammerink: worduppoetryslam@gmail.com. Word Up is een samenwerking tussen Stichting openbare bibliotheek Almelo, Stichting Dat is wat je Wil, Proeflokaal België, NK Poetry Slam en wordt mede mogelijk gemaakt door Cogas.