Afbeelding
Foto:

Almelose Ruiterdagen zijn vol - voller - Volst

ALMELO - Op vrijdag 15 juni start in Almelo voor de 52e editie van de Almelose Ruiterdagen. Ook dit jaar is er weer een divers en spectaculair programma.

Zowel de paarden- als de ponystallen waren dit jaar snel volgeboekt. Met zowel de paarden als de pony's zullen er diverse wedstrijden worden gehouden.

Ponywedstrijden
Van 15 t/m 17 juni worden de ponywedstrijden gehouden en dat is een vol programma op het gebied van springen en dressuur. Bij de finales zijn mooie ereprijzen te behalen en is er prijzengeld te winnen. Op zondag 17 juni zal de Little Trial Jumping Almelo plaatsvinden, een rit over meer dan 20 natuurhindernissen, wallen en sloten.

Paarden
Maandag 18 juni wordt er om 12.00 uur gestart bij de paardendressuur. Vanaf dinsdag wordt er vanaf 's morgens half 9 tot 's avonds half 11 dagelijks dressuur gereden en gesprongen. Op zaterdag wordt voor de springruiters de Grote Prijs van Almelo verreden op het niveau Z en ZZ. Aansluitend kijken wij naar de Kür bij Kunstlicht, een prachtige wedstrijd op het hoogste dressuur niveau wat de Ruiterdagen biedt. Op zondag 24 juni ronden wij het 10-daagse evenement af met heel veel spring- en dressuurfinales met als klap op de vuurpijl de nieuwe Bolk Trial Jumping van Almelo.

Eten en shoppen
Ook staan er diverse stands waarin u even lekker ontspannen kunt shoppen. Dit jaar is er een record aan stands met diverse producten en dit jaar kunt u ook kennis maken met onze food street bestaande uit Delifrance Jan Knol, IJS & Zo en onze nieuwe huiscateraar Brood & Spelen. Ook is er een prachtig randprogramma. Voor verdere informatie: www.almelose-ruiterdagen.nl