Afbeelding
Foto:

Het Bandencentrum Almelo helpt u altijd veilig op weg

ALMELO - Het Bandencentrum is al vele jaren een begrip in Almelo én de wijde omtrek. Het team helpt u graag met passend advies voor bijvoorbeeld de winterbandenwissel, maar ze doen nog veel meer.

Het Bandencentrum aan de Klinkerweg 3 biedt alle mogelijke diensten aan omtrent banden. Zowel voor personenauto's maar ook vrachtwagens, campers en landbouw- en industriële voertuigen. Zo kunt u hier natuurlijk uw winter- en zomerbanden laten wisselen. Tijdens de afgelopen winter bleken winterbanden belangrijk voor de veiligheid. Zeker ook wanneer u over de grens komt, waar de regels voor winterbanden nog strenger zijn. Nu we weer richting de zomer gaan, is het ook belangrijk om voor dit seizoen goede banden te gebruiken. Het Bandencentrum kan het balanceren en uitlijnen uitvoeren voor de veiligheid. Een goede afstelling zorgt niet alleen voor een fijne en veilige wegligging, maar bespaart ook brandstof. U kunt de banden ook hier op laten slaan en monteren wanneer de winter weer voor de deur staat.

Onderhoud
Ook voor vakkundig onderhoud bent u aan het juiste adres. Het Bandencentrum beschikt over een rijk uitgeruste werkplaats en expertise waardoor ze onderhoud en de APK uit kunnen voeren tegen gunstige prijzen; fors onder wat een dealer zou rekenen. U krijgt dan altijd vooraf een prijsopgave en de werkzaamheden worden uitgevoerd door gecertificeerde medewerkers. Met de zomer voor de deur is het ook mogelijk om een aircocheck uit te laten voeren; zo kunt u ook tijdens warmer weer aangenaam op pad met de auto.

Specialist
Als bandenspecialist met veel ervaring kunnen zij ook werk uitvoeren aan minder gebruikelijke voertuigen; zoals landbouwvoertuigen, vorkheftrucks, caravans, campers en motor/scooters. Zo leveren zij voor vrachtwagenbanden een breed assortiment van onder meer Bridgestone, Firestone, Michelin, Goodyear en Windpower. Zij zijn aangesloten bij F.S.A voor bandenpechservice door heel Europa.

Kom langs
Het Bandencentrum ontvangt u graag aan de Klinkerweg 3 in Almelo. Bel met 0546-82 81 22 of kijk op: www.hetbandencentrum.nl