Afbeelding
Foto:

Jumper dé diersuper in Almelo is uitgebreid

ALMELO – Jumper Almelo heeft haar assortiment vergroot! De winkel is nieuw ingericht met o.a. een vernieuwde vis-, vogel- en knaagdierafdeling! Ook de vis- en vogelafdeling hebben een grote verandering doorgemaakt.

Het assortiment is nóg ruimer geworden, met o.a. prachtige aquariums met diverse tropische- en koudwatervissen. Naast de vernieuwde visafdeling, is ook de vogelafdeling vernieuwd met prachtige vogelverblijven! Voor de liefhebbers van aquariums, knaagdieren, konijnen en vogels is dit goed nieuws! Er is veel gezelligheid in de winkel, wij heten u en uw huisdieren dan ook van harte welkom aan Bornsestraat 91-93 te Almelo!

Voor ieder wat wils
Wij bieden de inwoners van Almelo dé supermarkt onder de dierenspeciaalzaken; ruim assortiment en lage prijzen, met de vakkennis van een speciaalzaak met een groot hart voor dieren. Naast de bekende A-merken als Pedigree, Whiskas en Royal Canin heeft Jumper huismerken als Devotion, Bianco en Topper. Aan de kwaliteit zijn geen concessies gedaan, toch zijn de producten voordeliger dan de vergelijkbare A-merken. Een Walhalla voor huisdieren! Voldoende parkeerplaatsen maken het u makkelijk om uw boodschappen te doen," aldus Kevin Buitenhuis regiomanager van Jumper. Indien u vers of diepvries vlees voert, heeft Jumper ook voor u het juiste aanbod.

Meer informatie?
Wilt u op de hoogte blijven van alle acties en laatste informatie over Jumper Almelo? Like dan de Facebookpagina van Jumper Almelo of schrijf u in voor de nieuwsbrief via jumper.nl/nieuwsbrief.

Openingstijden:
Ma-Wo: 09.00 – 18.00 uur
Do: 09.00 – 20.00 uur
Vrij: 09.00 – 18.00 uur
Zat: 09.00 – 17.00 uur