Afbeelding
Foto:

Kleurrijk Eten dankzij Kleurrijke Koks!

ALMELO - Een unieke kans bij kleurrijk koken: Afghaans eten! In Almelo en omstreken zijn er (haast) geen restaurant of eetcafés waar daadwerkelijk Afghaans geserveerd wordt, maar bij kleurrijk koken wordt het zelfs bereid volgens de Afghaanse moeders thuis!

Woensdag 18 april 2018 is het weer zover. De kokkinnen zullen een heerlijke luxe Afghaanse 3-gangen menu voorbereiden. 5 Koks met verschillende culturele achtergronden zullen maandelijks aan de hand van een land een luxe 3-gangen menu koken voor wijkbewoners, voor een mooi prijsje. De koks komen uit Turkije, Indonesië (Moluks), Afghanistan en Nederland. Het idee achter kleurrijk koken is dat het wordt gedaan door wijkbewoners voor bewoners van Almelo en omstreken. Zo kunnen mensen letterlijk van elkaars cultuur proeven en een avondje gezellig uit eten zonder al te veel te hoeven betalen.

Komt U ook langs?
Vanaf 17.30 op woensdag 18 april zijn ze open. Ze zitten aan de Jan Tooropstraat 27 bij wijkcentrum de Driehoek. De entreekosten zijn maar 7,50 euro en ze hopen U daar graag te zien.